کد مطلب : Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 2588   |   تاریخ درج: Wednesday, December 21, 2016   |   ساعت: 12:00 AM   |   منبع / نویسنده مطلب: مشاور رسانه ای اتحادیه

 

ثبت جهانی فرش از افتخارات بزرگ کشور/ بازرسان تامین اجتماعی در شان قالیبافان با آنان رفتار کنند

رئیس اتحادیه قالیبافان کشور گفت: فرش دست باف به عنوان تولید ملی ، صنعت اول و هنر صنعت ایران اسلامی است که در سال ۹۴ به همت همین قالیبافان به ثبت جهانی رسید.


به گزارش اتحادیه قالیبافان،  اسماعیل چمنی در مراسم بهره برداری از فرش نفیس صوف مرصع گفت فرش دست باف به عنوان تولید ملی ، صنعت اول و هنر صنعت ایران اسلامی است که در سال ۹۴ به همت همین قالیبافان به ثبت جهانی رسید.

رییس اتحادیه تولید کنندگان و بافندگان قالی دستباف تبریزافزود:این ثبت بزرگترین افتخار برای قالیبافان است و قالیبافی عزت و عظمت است و نام تبریز را شماها براعتلاء به این عرصه هنر رساندید .

وی تصریح کرد: از صفر تا ۱۰۰ فرش دست باف تولید داخلی است و دراقصی نقاط دنیا می توان به جرات گفت ایران را و علی الخصوص تبریز را به نام فرش دست باف ایران می شناسند .

خدمات  ارائه شده به قالیبافان ناچیز هست

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، با انتقاد از بی مهری به قالیبافان افزود: متاسفانه آن طور که باید در مقابل زحمات این افراد خدمات ارائه شود نشده و دست های در پشت پرده وجود دارد که به نوعی عامل بازدارنده برای ارائه خدمات به این قشر شده اند .

چمنی تاکید کرد: قالیبافان به عنوان سربازان اقتصادی مقاوتی در عرصه اقتصادی اشتغال نقش ایفا می کنند اما متاسفانه شرایط به گونه ای رقم خورده است که برخی سواستفاده کنندگان با نام قالیبافی از خدمات بیمه با ترفند های مختلف بهرهمند شوند و این سواستفاده در برخی موارد باعث قطع بیمه قالیبافان واقعی نیز شده است .

رییس اتحادیه تولید کنندگان و بافندگان قالی دستباف تبریز اضافه کرد :سواستفاده کنندگان از شرایط بیمه قالی بافی باعث شده اند از دوسال قبل تاکنون بیمه گذار جدید پذیرش نشود واین عدم پذیرش افراد مستحق را نیز با مشکلات گریبانگیر کرده است .

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شورای اسلامی شهر تبریزادامه داد: برخی سخت گیری ها و بروکراسی زاید باعث شده است که روز به روز مشکلات این قشر افزونتر گردد به طوریکه فردی ۱۰ سال سابقه بیمه داشته اما برای تایید کارت مهارت وی مجددا آزمون می گیرند و این نوع رفتارها علاوه بر ایجاد هزینه زمان را نیز از دست این افراد می گیرد .

رئیس اتحادیه قالیبافان کشور اظهار داشت : هم اکنون در جمع ما افرادی هستند که بیش از ۲۰۰ نفر در سنوات گذشته کارگر قالیباف داشتند اماعرصه را به حدی به این کارفرمایان تنگ نمودند که به ناچار تسلیم یک دارقالی درخانه شدند.

این کارشناس فرش با اشاره به مطلب فوق گفت: در سال های قبل می گفتند یک مغازه به خاطر برخی مشکلات موجود در عرصه بازاروتجارت وغیره مغازه اش را تعطیل کرداما دیگر می گویند فلان تیمچه کلا بسته شد !!!

بازرسان تامین اجتماعی در شان  قالیبافان با آنان رفتار کنند

عضو شورای شهر تبریز متذکر شد : از بازرسان بیمه انتظار داریم در شان هنر صنعت فرش با تولیدکنندگان و قالیبافان رفتار کنند و به صورت سه نفره به بازرسی بپردازند تا حقی از احدی ضایع نشود .

وی از بیمه شدگان خواست برای اینکه با مشکل قطع بیمه مواجه نشوند در اسرع وقت نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام کنید .

چمنی از مسولان تامین اجتماعی نیزخواست آن تعدادی از بیمه شدگانی که واقعا به خاطر نداشتن امکانات مالی بیمه آنان قطع می شود به اتحادیه معرفی کنند تا در حد امکان وجه حق بیمه آنان پرداخت گردد .

عضو شورای اسلامی شهر تبریز همچنین تصریح کرد : در شورای شهر با پی گیریهایی که در سنوات قبل کردیم توانستیم موضوع مهمی را در رابطه با قالیبافان به تصویب برسانیم که برای اخذ پروانه ساخت تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال به آنان تخفیف داده شود و وجهی از آنان دریافت نگردد و این مصوبه برای همیشه ماندگار خواهد بود .

در ادامه این مراسم مدیر کل تامین اجتماعی آذربایجانشرقی نیز طی سخنانی گفت : انصافا در تمام جلساتی که ما با دکتر اسماعیل چمنی داشته ایم بیشتر دغدغه ایشان رفع مشکل قالیبافان بوده است و بیشترین پی گیریها را داشته اند.

انتهای پیام/

Share نسخه مخصوص چاپ