کد مطلب : Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 2958   |   تاریخ درج: Monday, October 12, 2015   |   ساعت: 12:00 PM   |   منبع / نویسنده مطلب: مشاور رسانه ای اتحادیه

 

حمایت‌ها به سمت پشتیبانان تولید فرش معطوف شده است

رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: با توجه به نقش تاثیر‌گذار و دائمی پشتیبانان در تولید فرش، هم‌اکنون حمایت‌ها به سمت پشتیبانان تولید معطوف شده است.


به گزارش اتحادیه قالیبافان تبریز به نقل از روابط عمومی صنعت و معدن و تجارت استان زنجان، حمید کارگر در جلسه کمیته فرش استان زنجان اظهار داشت: مرکز ملی فرش ایران با پرداخت نقدینگی مستقیم به قالیبافان مخالف است چرا که تزریق نقدینگی مستقیم به قالیبافان نه تنها به پایدار شدن این هنر صنعت کمکی نخواهد کرد، بلکه ممکن است به خروج فعالان تولید از گردونه تولید بیانجامد.
وی تصریح کرد: در این راستا تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز ملی فرش ایران و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده تا حمایت‌های لازم را از پشتیبانان تولید به عمل آورد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با چند وجهی خواندن مقوله فرش دستباف یادآور شد: ‌تنوع در این حوزه می‌طلبد که نهادها و سازمان‌های متعددی همراه و حامی مرکز ملی فرش و سازمان صنعت، معدن و تجارت در سطح استان‌ها باشند و توجه استانداری می‌تواند تقویت‌کننده این نگاه باشد.
وی با اشاره به حوزه‌هایی همچون آموزش، تبلیغات، ‌بیمه و تسهیلات، همراهی نهادها و مراکز آموزشی، شبکه‌های استانی صدا و سیما، اداره کل تامین اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید را به عنوان نمونه‌هایی از الزامات هم‌افزایی برای بهبود هنر صنعت فرش دستباف در زنجان دانست.
کارگر در ادامه عنوان کرد: در فعالیت خوشه‌های فرش در استان‌ها باید از موازی‌کاری‌، تداخل‌کاری و نیز دوباره‌کاری پرهیز شود و با افزایش تعاملات به فکر هم‌افزایی و بهره‌گیری بهینه از این فرصت باشیم.
وی با اعلام اینکه اعتبار لازم برای برگزاری 6 دوره آموزشی در سطح استان زنجان اختصاص یافته است، افزود: برای افزایش همکاری‌ها و انگیزه بخشیدن در جذب منابع انسانی آماده انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین استانداری، سازمان صنعت‌،‌ معدن و تجارت و مرکز ملی فرش هستیم.
در این جلسه استاندار زنجان با اشاره به روال سابق تولید فرش در استان زنجان اظهار داشت: باید سیستم کنونی مورد بازبینی قرار گرفته و به سمتی برویم که همچون گذشته هر یک از صنوف تامین‌کننده مواد اولیه، فروشنده، بازاریاب، صادرات و ... وظیفه مخصوص خود را انجام دهند.
جمشید انصاری با تاکید بر ضرورت آموزش در بخش طراحی یادآور شد: ما می‌‌توانیم با بازآفرینی نقش‌های قدیمی که پیش از این در استان زنجان انجام می‌گرفت‌، موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم.
 

انتهای پیام/

Share نسخه مخصوص چاپ