کد مطلب : Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 2872   |   تاریخ درج: Wednesday, June 24, 2015   |   ساعت: 12:00 AM   |   منبع / نویسنده مطلب: مشاور رسانه ای اتحادیه

 

تعامل ما با میراث فرهنگی باید پویاتر شود/ما سال گذشته بودجه مربوط به ترمیم بازار را تصویب کردیم


به گزارش روابط عمومی اتحادیه قالیبافان تبریز دکتر چمنی بعد از مراسم افتتاحیه مرکز اموزشی قالی بافی باسمنج با حضور در مسجد قزلی تبریز به مشکلات نمازگزاران اهل بازار تبریز هم رسیدگی کرد.

وی با اشاره به این که ما نزدیک به هفت هزار نفر در این بازار اصناف داریم اظهار داشت: از هر مغازه در این محل چندین نفر روزی حلال کسب می کنند بنابراین ما میبایست از بازاریان عزیز حمایت کرده و نیاز های اولیه آن هارا من جمله ابرسانی، مرمت، بازسازی، فاضلاب، اتش نشانی، تامین کنیم و سال گذشته در شورای شهر اعتباری نزدیک به 5 میلیارد تومان در جهت این امر تصویب شد.

نائب رئیس شورای کلان شهر تبریز همچنین با بیان اینکه بازار تبریز جز مناطق منحصر بفرد توریستی و گردشگری است افزود: میبایست امروزه تعامل ارگان ها برای حل مشکلات شهری بیشتر باشد و امیدواریم تعامل ما با میراث فرهنگی هر روز بهتر و پویاتر شود.بهتر است برای رفاه حال بازاریان هم دل شویم.ما نمی گوییم که تاریخمان از بین برود.ولی نباید هم این گونه حجره ها ویران شود و بعد دست بکار شویم.نظر ما این است که باید با حفظ تاریخ و هویت و پیشینه مان این اماکن بازسازی شود.

وی به مساجد بازار هم اشاره کردو گفت:این مساجد همیشه دارای بیشترین نمازگزاران بوده و باید حمایت شوند.

دکتر چمنی به بحث اشتغال در بازار هم تاکید کرد و گفت: دولت بدون هیچ هزینه ای از طریق بازارهایی این چنین می تواند اشتغال و درامد زایی ایجاد کند و امروزه دستگاه های اجرایی اشباع شده، اگر تبریز شهر بی گداست به برکت همین بازاریان است.

وی همچنین با بیان اینکه من خودم هم عضوی از این خانواده هستم گفت: ما باید برای رفاه حال این قشر تاثیر گذار همیشه پیشقدم باشیم.
انتهای پیام
Share نسخه مخصوص چاپ