کد مطلب : Culture 'en' is a neutral culture. It cannot be used in formatting and parsing and therefore cannot be set as the thread's current culture.  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 2225   |   تاریخ درج: Thursday, March 8, 2018   |   ساعت: 7:00 PM   |   منبع / نویسنده مطلب: مشاور رسانه ای اتحادیه

 

قانون مصوب مجلس، دولت را نسبت به بیمه قالیبافان مکلف کرده است

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان فرش دستباف تبریز در گفت‌وگو با تبریزبیدار:
قالیبافان، سربازان واقعی اقتصاد مقاومتی هستند/ قانون مصوب مجلس، دولت را نسبت به بیمه قالیبافان مکلف کرده است


به گزارش اتحادیه قالیبافان تبریز ، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز گفت: خانواده بزرگ فرش دستباف ازجمله روفه گران، قالی‌شویان، چله کشان، چله دوان‌ها، رنگرزان و سایر عزیزان، سربازان واقعی اقتصاد مقاومتی هستند.
    
اسماعیل چمنی در گفت‌وگو با خبرنگار تبریزبیدار، با اشاره به اینکه فرش دستباف برند کالایی ایران اسلامی است، اظهار داشت: فرش، تنها کالای تولیدی است که به مرحله ثبت جهانی رسیده و توسط شورای صنایع‌دستی جهانی شهر، به‌عنوان مرکز جهانی بافت فرش دستباف در سال ۲۰۱۵ انتخاب‌شده است که بالطبع این اقدام ارزنده به‌تمامی نقاط کشور تسری خواهد یافت. 

وی بابیان اینکه این اقدام نشان‌دهنده این است که محوریت فرش دستباف در دنیا، با ایران و شهر تبریز است، افزود: بر این اساس است که خانواده بزرگ فرش دستباف ازجمله روفه گران، قالی‌شویان، چله کشان، چله دوان‌ها، رنگرزان و سایر عزیزان، سربازان واقعی اقتصاد مقاومتی هستند.

فرش دستباف بی‌رقیب‌ترین کالا برای اقتصاد مقاومتی است
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز و ایران، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر فرمایشات مقام معظم رهبری بر محوریت اقتصاد، تولید داخلی و اشتغال تمرکز دارد، گفت: فرش دستباف بی‌رقیب‌ترین کالا برای اقتصاد مقاومتی است و هیچ کشوری تاکنون یارای رقابت با تولیدات فرش دستباف تبریز را نداشته و نخواهد داشت و لازمه این مسئله حمایت جدی از این هنر_صنعت است. 

وی ادامه داد: مهم‌ترین بخش اشتغال‌زایی کشور در حوزه فرش دستباف رقم می‌خورد، چراکه با می‌توانیم در این صنعت، با کمترین هزینه، بیشترین اشتغال‌زایی را ایجاد کنیم و بدین سبب به جرئت می‌توان گفت که تولید ملی واقعی کشور ما فرش دستباف است و با اقتصاد مقاومتی عینیت می‌یابد.

ظرفیت دومیلیون‌نفری اشتغال در صنعت فرش دستباف
چمنی با اشاره به اینکه فرش دستباف ازنظر اشتغال‌زایی سرآمد تولید کشور است، گفت: باید نگاه ویژه‌ای بدین صنعت داشت و فعالان این بخش چندین درخواست مهم از مسئولین دارند که اولین آنها موضوع بیمه قالیبافی است، بیمه می‌تواند به آینده عزیزان فعال و شاغل در این صنعت کمک شایانی نماید.

وی افزود: اقتصاد ما دارای ظرفیت دومیلیون‌نفری برای اشتغال هم‌میهنان عزیزمان در این صنعت بافتنی‌های دستی است و اگر بتوانیم با شناسایی و بیمه فعالان این حوزه می‌توانیم به بخش اشتغال‌زایی کمک شایانی نماییم.
قالیباف
بیمه بیش از ۳۰ هزار قالیباف قطع‌شده است
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف تبریز، با اشاره به اینکه در کل کشور تعداد بیمه‌شدگان ۳۵۰ هزار نفر است، خاطرنشان کرد: در استان آذربایجان شرقی بیش از ۵۰ هزار بیمه‌شده وجود دارد که ظرفیت آذربایجان شرقی حداقل ۲۰۰ هزار نفر است و متأسفانه بنا بر دلایلی همچون دست‌فروشی، فروشندگی مغازه‌ها و مشاغل دوم دیگر در زمان‌های متفاوت، بیمه بیش از ۳۰ هزار نفر از عزیزان قالیباف قطع‌شده است. 

وی افزود: این سازوکار سبب شده است به‌جای کمک به اشتغال‌زایی، مانع آن شویم. مطمئن باشید که با قطع بیمه هر قالیباف، وی به جرگه بیکاران اجتماعی می‌پیوندد و سبب ناامیدی خود و خانواده ایشان می‌شود.

قانون مصوب مجلس، دولت را نسبت به بیمه قالیبافان مکلف کرده است
چمنی با اشاره به قانون مصوب جدید مجلس در رابطه با بیمه صنایع‌دستی، ابراز داشت: براساس ماده ۲ قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع‌دستی مصوب مجلس شورای اسلامی که بهمن‌ماه امسال ابلاغ‌شده است، آمده است که «دولت مکلف است در اجرای قانون بیمه اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار (کُددار) مصوب ۱۳۸۸/۵/۱۸ نسبت به بیمه‌نمودن واجدین شرایط این قانون اقدام نماید.»

وی افزود: در این قانون مجلس شورای اسلامی، دولت را نسبت به بیمه قالیبافان مکلف کرده و در تبصره یک همین قانون آورده است که «در اجرای این قانون، عدم حضور در ساعت معین در محل کار نمی‌تواند درخصوص فرش و قالی مبنای قطع بیمه قرار گیرد...»

قانون بیمه قالیبافان به‌صورت شفاف اجرا نمی‌شود
این فعال حوزه قالیبافی، قانون در رابطه با بیمه قالیبافان به‌صورت شفاف اجرا نمی‌شود، این سبب قطع بیمه عزیزان قالیباف می‌شود، گفت: دولت باید نسبت به اجرای این قانون و بیمه نمودن واجدین شرایط اقدام نماید. برخی از قالیبافان امکان بافت فرش و قالی به‌صورت مداوم را ندارند و درخواست ما این است که قالیبافان در زمره مشاغل سخت و زیان‌آور نیز قرار گیرند.

 

انتهای پیام/

Share نسخه مخصوص چاپ